Omar avea aceeasi dimensiune cu ceilalti pisoi atunci cand a fost luat acasa de catre stapana sa, Stephy Hirst, din Melbourne, in 2013, insa in prezent situatia este complet schimbata.

Dupa ce Omar a devenit faimos pe internet, Hirst sustine ca a fost contactata de reprezentantii Cartii Recordurilor pentru a le trimite dimensiunile felinei.

Actualul detinator al recordului este tot un Maine Coon, cu o lungime de 1,18 metri din Wakefield, West Yorkshire.

In urma cu doua saptamani Stephy i-a creat lui Omar un cont pe retelele de socializare, iar fotografiile cu acesta au fost distribuite pe contul Cats of Instagram de peste 270.000 de ori. De atunci, felina a aparut in principalele ziare australiene si la televiziunea nationala.

Omar se scoala de obicei la ora 05:00, se rasfata cu hrana uscata la micul dejun, se joaca in curte, doarme pe trambulina, iar seara mananca carne de cangur. ÔÇťEste singurul fel de carne pe care vrea sa-l mananceÔÇŁ, a explicat proprietara acestuia.

In timpul noptii, pentru ca felina tinde sa ocupe prea mult loc in pat, Stephy incuie usa dormitorului cu cheia, asa ca motanul, altfel talentat sa deschida usi si sertare, ramane pe afara.

Citește și

loading...