Greitorii liberali spun ca printre personajele care nu si-au platit cotizatia de foarte multi ani se numara si marele om politic Ovidiu Nemes, primarele de Sighetu Marmatiei, care tocmai si-a depus candidatura pentru a conduce PNL Maramures. Asta da tupeu!

Pentru a va face o imagine despre numarul impresionant de luni in care edilul sighetean nu si-a achitat banala cotizatie, va spunem doar ca ea se ridica la cateva mii lei, undeva pe la o mie euro.

Pe lista rusinii, prezentata de altfel si oaspetelui de la centru, se afla si alti primarei de-ai locului, care sunt asteptati pe la casieria partidului, pentru a-si achita cotizatia catre formatiunea politica sub ale carei culori au candidat si s-au ales cu esarfa de edil.

In toamna, vor fi alegeri pentru presedintia PNL Maramures. Ovidiu Nemes, cu carnetul de partid expirat, va candida pentru a reforma partidul din temelii. Probabil, la primul punct al platformei-program pregatita de edilul-catindat se afla si desfiintarea cotizatiei de membru, fapt care il va ajuta pe Nemes sa ajunga presedintele liberalilor de pretutindeni si din totdeauna.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și