Realizatorul emisiunii „Sighetul de azi” și totodată directorul postului TV Sighet și-a anunțat telespectatorii că în această seară îl va avea ca invitat în emisiune pe domnul primar Ovidiu Nemeș, care va prezenta despre prioritățile municipiului conforme cu viziunea domniei sale.

Din păcate, domnul Szaniszlo nu a utilizat diacritice, iar în loc de „dânsului” a ieșit „dansului”:

„Buna ziua, dragi telespectatori...
Acum, in direct pe TV SIGHET, alaturi de primarul municipiului Sighetu-Marmatiei, Ovidiu Nemes...in cadrul emisiunii SIGHETUL DE AZI, discutand despre prioritatile municipiului in viziunea dansului.
Vizionare placuta !” - așa suna invitația lansată de către realizatorul emisiunii către telespectatori.

Deja sighetenii s-au săturat de atâtea furăciuni patronate mai mult sau mai puțin de TIR-ist sau apropiați de-ai acestuia. Sighetenilor începe să nu le mai fie frică și încep să vorbească deschis despre acest subiect. Un telespectator a postat un comentariu la invitația lansată de către dl. Szaniszlo:

„Alex Trifoi: Vrem strada Nicolae Balcescu asfaltata nu viziuni de dans.... vrem strazi asfaltate, nu herghelii de cai. Mari prioritati are tovarasu` nemes, saracutul de el.”

Adevărul este că aproape toate apariții publice ale domnului Nemeș sunt un fel de dans de imagine pe care îl practică, da de mai reușește să prostească vreo 2-3 persoane să îl mai voteze.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și