Ce model de adidași cauți?

Unul dintre cele mai importante aspecte, atunci când cumperi orice încălțăminte este determinarea modului în care va fi folosită. Pantofi complet diferiți pot fi folositori unei persoane care aleargă pe trasee în fiecare zi și diferit de cineva care merge la muncă în pantofi sport. Pentru a alege tipul optim de încălțăminte sport de pe https://epantofi.ro/c/barbati/sport, merită să răspunzi la câteva întrebări. Cauți adidași pentru purtarea zilnică? Căci aceștia nu sunt destinați doar sportului. Mulți oameni aleg să îi poarte în fiecare zi. Este o încălțăminte confortabilă, necompresivă, bine concepută, excelentă pentru a te plimba prin oraș, a conduce o mașină și chiar pentru a o purta în timpul lucrului.

Sau poate cauți încălțăminte pentru o anumită disciplină sportivă? Dacă da, cu siguranță merită să vizitezi secțiunile tematice cu pantofi pentru discipline specifice (de exemplu pentru alergare) sau să optezi la pantofi universali de bună calitate. Care este bugetul tău? Este foarte important să restrângi căutarea la pantofi dintr-un anumit interval de preț. 

5 sfaturi atunci când alegi încălțămintea sport

- Alege pantofi pentru activitatea ta

Adidașii funcționează excelent atât zilnic, cât și în timpul antrenamentului. Rareori, însă, se poate folosi un model pentru fiecare tip de activitate. Modelele casual, cum sunt cei de pe https://epantofi.ro/c/epantofi/marca:tommy_hilfiger, au un aspect ușor diferit. Cele mai importante aici sunt stilul, forma și designul interesant. Pantofii pentru sala de sport ar trebui să aibă o talpă rigidă care să garanteze o bună stabilizare. Pantofii de alergare, pe de altă parte, fac posibilă alegerea tălpilor corespunzătoare tipului de picior, stabilizarea corespunzătoare a gleznei sau a căderii și benzile de rulare netede sau agresive.

- Acordă atenție tălpii

Talpa este responsabilă pentru aderența adecvată la sol. În oraș sau la serviciu, aceasta nu este de obicei o problemă. În astfel de situații, poți alege cu încredere încălțăminte cu o bandă de rulare complet netedă. Dacă, în schimb, vrei să porți încălțămintea la plimbări în pădure sau la drumeții lungi, de vacanță pe un teren variat, merită să investești în pantofi cu inserții sau tălpi aspre. Ne va oferi nu numai un mai mare confort și confort de mers, ci și siguranță.

Pantofi sport bărbați – 5 sfaturi despre cum să alegi modelul perfect

- Evită cusăturile pe partea superioară

Partea superioară a adidașilor, cu alte cuvinte, practic totul, cu excepția tălpii, este importantă. Cusăturile sale adecvate sunt responsabile pentru confortul pielii și previne frecarea. Deși este foarte individuală, fiecare cusătură din interiorul căptușelii poate fi o potențială sursă de rănire. Acest lucru este deosebit de important pentru pantofi de alergat, nordic walking sau plimbări lungi.

- Alege cu grijă mărimea pantofilor

Merită să îți amintești că dimensiunea unui adidas ar trebui să fie puțin mai mare decât cea pentru mersul zilnic. Pantofii de gimnastică ar trebui să fie mai mari cu aproximativ jumătate din mărime. Pantofii de alergare ar trebui să fie aleși foarte individual. Se întâmplă adesea ca aici să ai nevoie de modele care să fie chiar cu 1-2 mărimi mai mari decât cele purtate în fiecare zi.

- Amortizarea pantofilor contează

Cu toții ne amintim despre amortizarea corespunzătoare atunci când alegem pantofi de alergare. Cu toate acestea, încălțămintea sport pentru bărbați de uz zilnic ar trebui să fie echipată și cu spumă, care face ca fiecare pas să fie mai elastic, iar articulațiile sunt ușurate și, prin urmare, mai sănătoase pentru mai mult timp.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și