Deținutul, proprietarul unui salon de tatuaj, nu a dorit ca prietenii și clienții săi să afle că este la închisoare, așa că a pus la cale un plan prin care să-i inducă în eroare pe toți.

Ajutat de concubină, bărbatul, care a fost închis în septembrie anul trecut, a avut o activitate intensă pe contul său de Facebook, lucru care a atras atenția comisiei de disciplină a penitenciarului.

La percheziţii nu s-au găsit telefone asupra lui

Atunci a aflat că pe numele lui s-a declanşat procedura disciplinară pentru săvârşirea abaterii disciplinare de comunicare cu exteriorul prin alte căi şi i-a fost aplicată sancţiunea disciplinară a suspendării dreptului de a primi şi de a cumpăra bunuri pe o perioadă de o lună, pentru încălcarea dispoziţiilor art. 82 lit. o din Legea nr. 254/2013, decizie pe care deţinutul a contestat-o, inclusiv în instanţă, scrie Adevarul.

În instanță, el a afirmat că iubita este cea care a făcut postările în numele lui, explicând motivul din spatele acestei diversiuni. Inclusiv femeia a recunoscut totul, însă instanța nu s-a lăsat deloc impresionată și a păstrat sancțiunea inițială.

Citește și

loading...