La Borşa, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 36 de ani din judeţul Satu Mare este posibilul autor a două furturi. Din cercetările poliţiştilor a reieşit că sătmăreanul, în cursul anului trecut a sustras două pompe de reciclare, cu accesoriile aferente, în valoare de 2000 de lei, în dauna unei societăţi comerciale iar în 09 septembrie a.c. a sustras dintr-un magazin o cameră video în valoare de 3500 de lei. Suspectul obişnuia să folosească ca mod de operare distragerea atenţiei vânzătorilor pentru a sustrage bunuri şi a fost cercetat pentru fapte asemănătoare pe raza mai multor judeţe. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.
La Dragomireşti a fost identificat un suspect care a sustras bunuri în valoare de 1000 de lei dintr-un magazin alimentar. Poliţiştii au reuşit recuperarea a 40% din prejudiciu.
La Sălsig, un bărbat în vârstă de 33 de ani din localitate a profitat de faptul că uşa de acces într-o locuinţă nu era asigurată, a pătruns în interior de unde a furat bunuri în valoare de 150 de lei. El a fost identificat de poliţişti la câteva ore de la sesizarea faptei iar bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite proprietarului.


La Ardusat, poliţiştii au clarificat un furt comis în perioada 20 - 23 septembrie şi reclamat în după-masa zilei de ieri. Agenţii de poliţie au stabilit că suspect de comiterea faptei este un tânăr de 20 de ani din localitate care a sustras dintr-un imobil o combină audio pe care a vândut-o unui consătean. Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului şi l-au predat persoanei păgubite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și