Primul caz este al unui elev care, jucând fotbal în cadrul unui campionat organizat între clase la nivel de școală, a încercat să sară gardul pentru a recupera mingea care a ajuns dincolo de gard. În încercarea de a sări gardul, elevul a căzut în afara acestuia și s-a accidentat grav la braț.

Surse de la Școala Nr. 10 afirmă că elevul în cauză a suferit o luxație la braț. Profesorul de Educație fizică, aflat în curte în acel moment, l-a dus de urgență pe copil la spital, unde elevul a primit îngrijirile medicale necesare.

Aceleași surse de la Școala gimnazială Nr. 10 ne-au relatat că la nici o oră de la acest incident, o altă elevă, plimbându-se în pauză prin curtea școlii, a călcat într-o groapă aflată lângă gard și a căzut, rupându-și piciorul în zona gleznei.

Directorul adjunct al școlii, prof. Crișan Otilia, arată că fetița s-a accidentat în timp ce juca baschet în pauză. Aceasta s-a ales cu o entorsă la picior, nefiind vorba de ruperea piciorului, așa cum afirmau ieri anumite surse din cadrul școlii.

Directorul adjunct confirmă informația potrivit căreia, probabil de la durerea și spaima suferite, eleva a leșinat pentru câteva momente. Profesorii de serviciu, aflați în curtea școlii, au sunat imediat după ambulanță. Eleva a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Astfel, se infirmă spusele martorilor care au afirmat că eleva ar fi făcut un preinfarct.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și