Articol original:

Informații parvenite la redacție PE SURSE arată că primarul municipiului Ovidiu Nemeș ar fi fost reținut ieri seară de către DNA cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Vă rugăm să tratați aceste informații ca fiind NECONFIRMATE din surse oficiale, ci doar ca informații PE SURSE!

Din mai multe surse ni s-a relatat că ieri seară primarul Sighetului, Ovidiu Nemeș, ar fi fost ridicat de către DNA și dus la audieri în Baia Mare și că ulterior ar fi fost reținut pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Nu am reușit să aflăm din surse oficiale dacă această informație se confirmă și nici în ce dosar Ovidiu Nemeș ar fi fost reținut. Reamintim că Ovidiu Nemeș este anchetat în mai multe dosare de către DNA, cel mai înaintat în cercetare fiind dosarul „Parcometrele”, dosar în care DNA a instituit sechestru asigurator pe averea deținută de edil.

În întreg orașul informația prezentată mai sus circulă sub formă de zvon.

Sursele noastre mai arată că aseară Ovidiu Nemeș a avut programată o întâlnire cu cetățenii din cartierele Valea Hotarului și Iapa, întâlnire la care nu s-ar fi prezentat.

Că ceva se întâmplă este clar: la sediul PNL Sighet a avut loc o ședință extraordinară ieri seară, apele fiind foarte agitate. La această oră la sediul PNL are loc o nouă ședință extraordinară. Surse din interiorul PNL nu au confirmat sau infirmat informația potrivit căreia Ovidiu Nemeș ar fi fost reținut / arestat preventiv de către DNA, însă ne-au confirmat faptul că Ovidiu Nemeș nu este prezent la ședința de azi.

Astăzi, la TV Sighet a fost difuzată o ediție a emisiunii „Sighetul de azi”, în care a fost invitat primarul Ovidiu Nemeș. Nu știm dacă emisiunea în cauză a fost în direct sau o înregistrare.

Vă rugăm să tratați informațiile prezentate în prezentul Articol ca fiind parvenite PE SURSE, nefiind informații confirmate oficial.

Pe măsură ce vor apărea alte informații, vom reveni cu amănunte. Sighet 247 dorește o informare corectă și completă a cititorilor săi, din acest motiv facem precizarea că informația potrivit căreia Ovidiu Nemeș ar fi fost reținut / arestat preventiv nu este confirmată oficial.

Citește și

loading...