Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a anunţat că pentru a evita un potențial risc pentru sănătatea publică, întrucât nu poate fi exclusă o posibilă contaminare, distribuitorul a inițiat retragerea produsului de la vânzare și a anunțat clienții să ţină cont de aceasta rechemare și pe cei care l-au achiziționat, să nu îl consume. Potrivit declaraţiilor făcute de către Vasile Pop, director adjunct al DSVSA Maramureş, înh Maramureş au fost iniţiate procedurile de căutare şi de retragere a produsului, dar deocamdată nu au fost găsite astfel de produse.

“Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au supravegheat respectarea procedurii de retragere de la comercializare a produsului posibil contaminat, inițiată de către distribuitor.

Produsul “Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500g” poate fi returnat de către consumatori, în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, susţine ANSVSA.

Această retragere vizează exclusiv produsul ”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g” al producătorului Estyria Naturprodukte GmbH. Alte produse vândute de către Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producătorului Estyria Naturprodukte GmbH, nu sunt afectate de această retragere.

Citește și

loading...