In casuta de chat daca primiți un link cu poze de la un prieten ca și in imaginea alăturată, alertati imediat prietenul cu pricina si nu accesați linkul.
Este un executabil ce se instaleazea in calculatorul dv si va accesa prietenii atragandui in aceasi capcana cu inteții de Phishing ( furtul de date personale folosit pentru Înșelătoriile electronice)
Sau Raportat cazuri de furtul contului si imposibiliatea de a accesa contul facebook.
Sau poti sa te trezesti ca trimiti mesaje publicitare sau chiar sa ai likuri si prieteni necunoscuti
Vezii Sursa