În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat 12 autovehicule care transportau lemn şi au efectuat controale la sediile mai multor societăţi comerciale care au ca obiect de activitate prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au dispus confiscarea a peste 200 mc lemn şi au aplicat trei sancţiuni contravenţionale la Legea 171/2010. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 22 000 de lei.

Activităţile s-au desfăşurat în continuarea unor acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor silvice. Astfel, în perioada 22 - 28 august a.c., poliţiştii maramureşeni au efectuat 411 controale pe raza judeţului în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor fizice şi juridice bănuite de comiterea de infracţiuni silvice.

În această perioadă au fost întocmite 34 de dosare penale, au fost aplicate 340 de sancţiuni contravenţionale şi a fost dispusă confiscarea a aproximativ 1 100 mc material lemnos. Valoarea amenzilor aplicate a depăşit suma de 360 000 de lei

Citește și

loading...