Aveti nevoie de:
(pentru o portie generoasa)

1 bucata piept de pui
150 gr ciuperci (eu am folosit champignon )
1 ceapa mica (rosie sau alba)
1 lingurita unt
200 gr smantana
100 ml vin alb (optional)
sare,piper

Se prepara astfel:

Puneti o lingurita de unt la topit intr-o tigaie

Adaugati peste untul topit ceapa taiata marunt

Taiati felii ciupercile apoi le adaugati peste ceapa care s-a calit 1-2 minute

Lasati sa se gateasca ciupercile ( acestea contin multa apa, deci le
lasati pana lichidul din tigaie se evapora)

Adaugati in acest moment vinul alb peste ciuperci pana alcoolul se evapora

Adaugati smantana apoi si sarati si piperati dupa gust

Intre timp pe un grill prajiti pieptul de pui

Cand pieptul de pui este gatit montati preparatul in farfurie astfel: puneti intai puiul prajit pe grill apoi turnati peste sosul de smantana cu ciuperci

Preparatul se serveste imediat dupa ce a fost pregatit si montat

Citește și

loading...