“Potentialul nostru este mult mai mare decat scorul de 20%, potentialul unui partid de centru dreapta puternic este aproape de 40% si cred ca aceasta este tinta pe care trebuie sa si-o puna PNL ca si obiectiv pe termen mediu”, a afirmat Busoi.

Acesta a subliniat ca, pentru a ajunge la 40%, PNL are nevoie sa devina un partid ‘mai consistent, cu mai multa substanta, cu mai multa seriozitate’.

“Pentru a readuce alaturi de partid pe acei romani care au avut incredere, dar care intre timp nu au mai fost atat de convinsi, trebuie sa facem o schimbare. Cea mai importanta schimbare este aceea de a construi un profil de partid cat mai consistent, cu mai multa substanta, cu mai multa seriozitate, care se concentreaza pe subiectele care sunt cele mai relevante pentru cetatenii Romaniei si care raspund exigentelor si asteptarilor celor care se pot indrepta catre un partid de centru dreapta”, a adaugat Busoi.

Candidatul la presedintia PNL este de parere ca PNL trebuie ‘sa mute accentul comunicarii publice pe economie, pe subiectele care tin de guvernare, care tin de salarii, de pensii, de investitii, de crearea de locuri de munca bine platite’.

“PNL trebuie sa devina partenerul mediului de afaceri romanesc si mai ales al intreprinzatorilor mici si mijlocii, al oamenilor dinamici, al oamenilor care vor o viata mai buna in Romania, nu asteapta de la stat sau de la bugetul public neaparat un sprijin, ci vor ca politicienii sa le creeze un cadru pentru a deveni prosperi prin propriile forte.

Si acest lucru il putem face facand o schimbare de mesaj, facand o schimbare de comportament, facand o schimbare de raportare fata de cetatean si sigur aducand in fruntea PNL o echipa care sa aiba un echilibru, dar care pe langa cei care au dovedit ca au experienta si bune expertize in politica sa vina si foarte multi tineri si acesta este si unul dintre obiectivele candidaturii”, a mai spus Cristian Busoi.

Busoi a prezentat, vineri, in fata Colegiului Director al PNL Botosani, motiunea proprie la alegerile interne din partid.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și