Astfel, pe tot parcursul zilei, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru a supraveghea traficul şi pentru a preîntâmpina producerea de accidente pe fondul traversărilor neregulamentare sau vitezei excesive.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Baia Mare au aplicat 48 de sancţiuni contravenţionale, 25 dintre acestea pietonilor care au traversat strada neregulamentar. La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii sprijiniţi de reprezentanţi ai Registrului Auto Român, au controlat peste 50 de autovehicule care se deplasau pe raza de competenţă. La Baia Sprie, Ulmeni şi Vişeu de Sus poliţiştii au acţionat atât pentru combaterea vitezei excesive cât şi pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au constatat peste 90 abateri, ce au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 30 000 de lei. De asemenea, în baza neregulilor constatate, poliţiştii au dispus, ca măsuri complementare, reţinerea a două permise de conducere, retragerea a şase certificate de înmatriculare şi confiscarea a nouă m.c. material lemnos transportat ilegal.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată condiţiilor de drum, să respecte regulile de circulaţie şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și