Inna nu a avut somn asear─â. C├ónt─ârea┼úa a r─âmas f─âr─â ma┼čin─â, un bolid de care const─ân┼úeanca era foarte ata┼čat─â. "Ma┼čina mea a disparut. Nu-mi vine s─â cred. Este ma┼čina de care m─â leag─â cele mai multe amintiri...", a scris disperat─â artista pe contul s─âu de Facebook.

C├ónt─ârea┼úa a intrat ├«n direct la Radio Zu unde a precizat c─â ea nu este ├«n ┼úar─â ┼či a fost anun┼úat─â de mama ei prin telefon c─â ma┼čina i-a fost furat─â. Automobilul disp─ârut este un Porsche Boxter decapotabil pe care Inna ├«l de┼úine din iunie 2010. Ma┼čina are pre┼úul de pornire de 70.000 de euro ┼či este de culoare vi┼činie.
Cine este Inna?
Inna, pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, s-a născut pe 16 octombrie 1986 în Mangalia. Solista, care a adoptat stilul muzical dance, este cea mai cunoscută artistă româncă de peste hotare, numele ei fiind alăturat de multe ori cu a devenit cunoscută după ce a lansat în 2008 single-ul HOT, care în scurt timp a devenit un hit la radiourile din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

├Än 2009 Inna a lansat primul s─âu album, "Hot", care a ajuns pe primele locuri ├«n topurile europene. ├Än acela┼či an, solista a semnat un contract cu Ultra Records, o cas─â de discuri american─â, pentru ca melodiile s─â-i fie promovate ├«n SUA, Regatul Unit ┼či Canada. ├Än 2009 ┼či 2010 Inna a c├ó┼čtigat peste 10 premii ├«n cadrul mai multor competi┼úii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards ┼či MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind ÔÇ×Hot", ÔÇ×Love" ┼či ÔÇ×Amazing".

├Än 2010, piesa "Hot" a ajuns pe locul 1 ├«n topul Billboard Hot Airplay. Inna s-a remarcat ┼či din punct de vedere al frumuse┼úii. Vedeta a avut mai multe pictoriale ├«n FHM Rom├ónia, Fran┼úa ┼či Cehia, fiind votat─â una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Citește și

loading...