Cu toate că avea permisul suspendat, tânărul s-a urcat la volan. A gonit nebuneşte pe şosele. Ba în Oraşul Nou a dărâmat indicatoarele rutiere pe care le-a întâlnit în cale.

„În dimineata zilei de 27 cand am venit la serviciu am vazut ca lipseste indicatorul, gardul este lovit si se vedeau urmele astea prin sant. La momentul respectiv nu stiam despre cine este vorba. Avem cele 16 camere video montate in localitate. In 20 de minute dupa ce m-am uitat am vazut ca o masina de culoare inchisa, tip jeep, o dat in indicator, o dat in gard, o intrat prin sant si plecat mai departe fara sa se opreasca. El probabil nici nu si-a dat seama ca a lovit indicatorul”, a declarat, pentru vasiledale.ro, Gavril Mailat, primarul localităţii Orasul Nou.

Ajuns în Seini, tânărul şi-a continuat drumul nebunesc. A intrat cu viteză într-un gard, proptindu-se într-o casă. Din fericire, aici nu se afla nimeni la momentul tragediei, ora 04.25. Motorul maşinii a fost găsit în podul casei. Imobilul a fost “spart” de impact pe ambele părţi, autoturismul marca Volvo, luat recent în leasing izbind pereţii, dărâmându-i ca pe nişte plăci de carton.

Citește și

loading...