Maramureşul va rămâne în centrul atenţiei şi în următoarea ediţie a acestei emisiuni, când va fi prezentată povestea unor persoane care au văzut OZN-uri în pădurile din Crăciuneşti şi a unui preot care a intrat în legătură cu sufletele Elodie, Sergiu Nicolaescu si al lui Dem Rădulescu.

Elena Lasconi:

"Am fost prin padurile din Maramures la granita cu Ucraina. Acolo am cunoscut o comunitate de moroseni care povestesc cu teama de fata padurii- o creatura nepamanteana despre care unii cred ca e zana iar altii o considera extraterestra. Lumea se teme de ea pentu ca se spune ca fata padurii rapeste copiii. Unii cred chiar ca le-au pierit copiii tocmai pentru ca au dat cu ochii de fata padurii. Am cunoscut un barbat care spune cu mana pe inima ca a stat fata in fata cu aceasta creatura. Povesteste despre ea ca e inalta de 3 metri, trei matrei si jumatate, canta ingereste si vorbeste intr-o limba necunoscuta pe care o poate intelege oricine pentru ca este o limba perfecta.

De asemenea am fost intr-o padure infricosatoare din Maramures unde satenii mi-au aratat posibilele urmei ale prezentei OZN-urilor in zona. Am vazut copaci rupti de la jumatate cu o precizie inexplicabila de un obiect necunoscut. Peisajul este demn de filmele SF sau horror pentru ca toti molizii afectati sunt pur si simplu morti in picioare. Asta i-a facut pe multi sa creada ca este vorba de o iradiere a zonei datorita unei farfurii zburatoare. Mai mult, satenii au scos din calcul furtuna sau vantul puternic pentru ca molizii din jur sunt verzi, puternici si sanatosi si nu le este afectata nici macar o creanga.

Apoi, am cunoscut un preot care slujeste intr-o biserica de lemn veche de aproape 200 de ani. Pana la 45 de ani a fost inginer ai a avut o viata obisnuita. Parintele mi-a povestit cu mana pe inima si cu ochii in lacrimi de ce s-a hotarat sa imbrace haine preotesti. A fost martor atunci cand Dumnezeu i-a vindecat miraculous cele doua fete carora medicii nu le-au dat nicio sansa de supravietuire. Preotul are dovezi materiale, palpabile care demonstreaza ca boala neiertatoare de inima cu care s-a nascut fetele lui a vindecat-o Dumnezeu iar una dintre fiicele lui l-a si vazut in timp ce ii oblojea inima. Apoi, am fost in sud estul tarii unde am cunoscut o femeie care mi-a povestit ca are o relatie speciala cu Divinitatea. Pur si simplu " I se arata" evenimente care urmeaza sa se intample. Mi-a povestit ca prima data cand si-a dat seama ca Dumnezeu ii vorbeste a fost atunci cand "a vazut" in detaliu accidentul in care i-a murit mama. Mai tarziu si-a salvat copiii de la moarte tot datorita unei premonitii divine. Asta a determinat-o sa-si dedice intreaga viata lui Dumnezeu. De mai bine de zece ani traieste in post si rugaciune si in tot acest timp spune ca "a vazut" o multime de grozavii. Spune ca vede cutremurele inainte de a se intampla. Ca s-a intalnit cu extraterestri si ca stie ca aceste creature nepamentene sunt tot creatia lui Dumnezeu. In plus, povesteste ca a intrat in legatura cu sufletele: Elodiei, Sergiu Nicolaescu si Dem Radulescu si ca i-au transmis o multime de detalii halucinante. "

Citește și

Comentarii