Zborul va fi operat cu o aeronava AIRBUS 321, cu 216 locuri, înregistrată sub pavilionul companiei ATLAS GLOBAL, începând cu 01.06.2019 și va dura până pe 14 septembrie 2019, cu o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de sâmbătă. Pe parcursul fiecărui zbor, turiștii vor avea la dispoziție catering.

Prețul pachetelor turistice către Antalya începe de la 300 euro/persoană, cu toate taxele incluse, pentru o vacanță incluzând, transport cu avion cursă charter, 7 nopti cazare și masă, transfer de la aeroport și asistență turistică în limba română.

Analizând dispunerea teritorială a orașelor de plecare spre Antalya, am constatat necesitatea introducerii unui zbor cât mai aproape de nord-vestul țării, zonă nedeservită până în acest moment, de avion cursă charter, pentru destinațiile de vară tradiționale pentru români.

Astfel, o vacanță în Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cât o vacanță cu autocarul în Grecia, însă cu servicii net superioare. Mai mult, vom oferi servicii de înaltă calitate la sol, venind în întâmpinarea tuturor exigențelor turiștilor noștri”, spune Alin Rățoi, Director Financiar Prestige Tours.

Pachetele turistice cu charter către Antalya sunt disponibile în toate agențiile din țară, în special din Baia Mare și localitățile învecinate.
Astfel, gradul de ocupare pe primul zbor este de 92.9%, în timp ce gradul de ocupare pentru întreg sezonul este deja de 72%.

Mai mult chiar, Prestige Tours asigură, gratuit, transferuri spre și de la aeroportul din Baia Mare din localitățile Borșa, Dej, Satu Mare și Sighetu Marmației pentru toți turiștii de optează pentu pahcetele charter Baia Mare – Antalya.

Prestige Tours este unul dintre cei mai mari turoperatori din România, cu peste 29 de ani de activitate neîntreruptă pe piața turistică românească și internațională. Prestige Tours promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, pe siguranță și pe satisfacerea clienților.

Astfel, de la an la an, Prestige Tours Înregistrează creșteri substanțiale atât ca cifră de afaceri, destinații ofertate pe piața turistică românească, cât și ca număr de parteneri și turisti deserviți.

Citește și