“Lucrările sunt finanțate de la bugetul local și au o valoare de 100.000 euro. Sperăm ca într-un interval de timp cât mai redus aceste lucrări să fie finalizate”, a spus Liviu Lazarciuc, primarul comunei Bocicoiu Mare.

Tot într-un stadiu avansat de execuție se află și lucrările la dispensarul uman, lucrări derulate în cadrul PNDL. Se lucrează și la finisarea clădirii grădiniței din Crăciunești, lucrări finanțate de către Ministerul Educației. Urmează licitația pentru lucrările ce vizează școala mare și școala mică din Crăciunești.

În curând vor începe lucrările la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare. “Se va reabilita actuala rețea de alimentare cu apă a comunei și vom avea o nouă rețea de canalizare”, a spus Liviu Lazarciuc.

Se vor asfalta străzile de interes comunal pe o lungime de șapte kilometri. Lucrările vor începe imediat ce condițiile meteorologice vor permite acest lucru. Se vor derula lucrări de reparații a drumurilor agricole, se vor monta tuburi de drenaj a apei, se vor construi podețe. Căminele culturale din Tisa, Bocicoiu Mare și Crăciunești vor fi reabilitate, lucrări finanțate de la bugetul local.

Urmează amenajarea unui teren de sport multifuncțional la Crăciunești, în zona actualului teren de fotbal, finanțarea fiind asigurată de la bugetul local și având o valoare de 80.000 .

Lucrări de reparații se vor executa și la grădinița din Lunca la Tisa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și