Iar după ce a ajuns primar s-a ocupat serios și de noul său domeniu de activitate și a făcut studii la Institutul Național de Administrație la București, adică a devenit un profesionist și în materie de primărie. În afară de faptul că este un perfecționist, domnul Ioan Romaniuc este și om un sufletist, ascultând cu atenție necazurile oamenilor și dispus oricând să își ajute semenii.

Ce se știe însă mai puțin este faptul că domnul primar Ioan Romaniuc, mergând des la capitală, și-a făcut și niște relații mai aparte în cele mai înalte sfere ale politicii. Recent, pe data de 7 februarie a.c., domnul Romaniuc a fost invitat la Ziua Diplomației Ruse, la Ambasada Rusiei de la București, acolo unde desigur nu oricine are acces și este invitat.

Aici domnul Romaniuc s-a mai întâlnit nu numai cu ambasadorul Federației Ruse la București, Excelența Sa Valery Kuzmin, ci și cu un prieten mai vechi, cu Excelența Sa Domnul Salah Eldin Abdel Sadek Ahmed, ambasadorul Republicii Arabe Egipt la București. Să sperăm că din astfel de relații vor lua naștere și ceva proiecte pentru această importantă și frumoasă localitate ruteană din România.

Citește și

loading...