Edilul explică pe pagina sa de FaceBOOK că borșenii nu sunt de acord cu numirea politică a unui director la Spital și arată că politicienii au furat destul și că este timpul ca Spitalul să fie pentru pacienți și nu pentru politicieni.

O situație asemănătoare există și la Spitalul municipal Sighet, unde a fost numit director un prieten bun al primarului, dl. Alexandru Oros.

Redăm mai jos postarea de pe pagina primarului Toader Mihali:

„ADMINISTRAREA SPITALULUI

Personalul din spital nu protesteaza din cauza ca le este frica de sefi si din cauza ca au fost redusi la calm cu avantaje financiare primind bani suplimentari pe sporuri si alte metode, dar si din cauza ca noi am anuntat ca in momentul cand vom administra unitatea vom reduce personalul tesa.

Cum se cheltuiesc banii spitalului?

-personal tesa foarte mare si alte multe angajari fictive, acestea sunt avantajoase pt angajati pt ca le merge vechimea si nu lucreaza, iar pt angajator este avantajos ca baga in buzunar salariul net al acestor angajari fictive.

-cheltuili de servicii tip interventii electrice sau instalatii, cheltuili pt lemne de foc, cumparaturi produse de igienizare si alimente, ect.... toate acestea facturate in asa fel incat sa consume toti bani din buget.

-dupa ce nu mai ramane nimic, se fac renovari cu sponsorizari de la cetateni, iar pentru: aspirina, pansamente, seringi si tot ce are nevoie pacientul, acestea se cumpara de la farmacie de catre apropiatii pacientilor.

Oare vreti sa se continue tot asa?!”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și