"O să merg eu cu bicicleta, de la Sighetu Marmației până la Constanța. Nu știu de ce am ales să fac asta. Este cam mult, peste o mie de kilometri în total, dar va fi o mare plăcere să fac asta. Fac asta ca să strâng bani pentru Asociația Curtea Veche, o asociație despre educație și copii. (...) În total 11 zile. Va începe de la Sighetu Marmației, pe 23 aprilie, până pe 3 mai, când ajungem la Constanța", a declarat Principele Nicolae, într-o conferință de presă la Sibiu.

Acesta a explicat că va face patru zile pauză, în timpul turului pe bicicletă, din care o zi la Sibiu, alta la București și două la Constanța.

"O să revin la sfârșitul lui aprilie, cu un proiect pentru Asociația Curtea Veche, unde o să opresc aici, pe tur pe bicicletă, care va începe din Sighetu Marmației, până la Constanța și o etapă o să fie la Sibiu, unde o să opresc pentru o zi. (...) Cred că va fi o mare oportunitate pentru comunitatea de cicliști, este un mediu care trebuie să fie promovat mult mai mult prin țară și prin tineri", a mai adăugat Principele Nicolae.

Principele Nicolae s-a întâlnit miercuri, la Sibiu, cu viceprimarul cu atribuții de primar, Astrid Fodor și cu prefectul Ovidiu Sitterli.

Citește și