Unul dintre martorii citati cu mandat de aducere este afaceristul Ioan Balta (alias Oniza), un mai vechi client al procurorilor anticoruptie, care din luna martie 2018 depune mereu acte prin care solicita sa i se acorde un nou termen pentru a se prezenta. Rabdarea instantei a ajuns la capat, iar politistii din Certeze au fost insarcinati sa il invite pe Oniza in duba, pentru deplasarea la Cluj.

Al doilea martor pentru care a fost nevoie de interventia Politiei este Alexandru Tepei, care la anteriorul termen de judecata s-a trezit lovit de boala, asa ca a trebuit sa mearga la spital, cerand un nou termen. I s-a acordat, cel din 12 iulie. Numai ca si de data aceasta Tepei a inventat o scuza. Trebuie sa plece din tara, in interes de serviciu. Cum Tepei este administratorul firmei la care lucreaza (Quick Protect), e logic sa ne imaginam cine i-a trasat ordinele de serviciu. A inteles si instanta intentiile martorului propus de Catalin Chereches si a trimis politia sa il escorteze pana la Tribunalul Cluj.

Ceilalti doi martori citati sunt Mihai Lung, cel care, in 2013, i-a vandut lui Catalin Chereches trustul de presa eMaramures, proprietarul firmei Inserv, si Viorel Bud, preot la Catedrala Ortodoxa Episcopala.


Preluare: ZiarMM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și