La eveniment, au participat Vasile Moldovan, prefectul judeţului Maramureş, Ovidiu Ștefan, șeful OCPI Maramureș, Veronica Man, șef birou cadastru sistematic, Laurențiu Batin, primarul comunei Giulești, respectiv Ștefan Codrea, viceprimarul localităţii.

„Giuleștiul este prima comună din Maramurerș care a înțeles importanța acetui demers, fapt pentru care îi felicit atât pe cei din administrația locală, cât și pe cetățeni”, a spus Vasile Moldovan, prefectul județului Maramureș.

„În cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară se intabulează gratuit toate proprietățile din extravilan, urmând să fie intabulate și cele situate în intravilan. Vreau să menționez modul obiectiv în care administrația locală din Giulești a înțeles rolul și importanța acestui program, a accesat fondurile noastre și a semnat contracte de finanțare și prestări servicii încă din anul 2016. Astăzi, au fost înmânate certificatele de intabulare, respectiv extrasele de carte funciară, pentru 496 de imobile, urmând ca, peste două luni, să mai dăm încă 455. Se află în lucru încă 1.700 de certificate. Este un program foarte important și le mulțumesc localnicilor că au fost prezenți în teren pentru a se putea realiza intabulările”, a spus Ovidiu Ștefan, șeful OCPI Maramureș.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și