Reprezentantii institutiei spun ca in urma evaluarii se vor la masurile care se impun.

“Noi ne-am autosesizat in urma celor prezentate in mass-media, o echipa s-a deplasat la spital pentru a vedea care este starea de sanatate a fetitei si s-a inceput evaluarea initiala.

Dupa evaluare s-a luat legatura si cu Primaria de domiciliu, s-au deplasat si de acolo impreuna cu specialistii nostri, pentru a vedea care este situatia si cu ceilalti minori, si se vor lua masurile care se impun in urma evaluarii. Cazul este in evaluare, nu s-a finalizat raportul”, a declarat, pentru ZiarMM, directorul adjunct al DGASPC Maramures, Dorina Curteanu.

Va reamintim faptul ca fetita a fost impuscata accidental joi, 20 iunie, in localitatea Poienile de sub Munte, in timp ce se afla intr-o masina condusa de un tanar in varsta de 23 de ani si care era urmarita de un echipaj al politiei, dupa ce soferul nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Tanarul de 23 de ani este amic cu fratele mamei de 16 ani in grija caruia, femeia, a lasat fetitele de 5 si respectiv 7 ani.

Fetita a fost operata

Copila impuscata accidental a fost supusa unei interventii chirurgicale.
“A fost operata, a fost rezolvata leziunea, starea este buna”, a spus Vasile Pop, managerul interimar al Spitalului Judetean Baia Mare.

De ce au fost lasate in grija unui minor? Unde erau parintii? La aceste doua intrebari asteptam un raspuns realist de la Protectia Copilului Maramures.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet