Deoarece veți veni în Parlament să cereți votul de învestitură pentru a ocupa funcția de premier, consider că sunteți dator să răspundeți la două întrebări clarificatoare cu privire la persoana dumneavoastră pentru a nu exista dubii referitoare la existența unor alte obligații decât cele față de poporul român.

Astfel, vă solicit să răspundeți public la următoarele două întrebări:

1.Mai dețineți și o altă cetățenie în afara celei române? Dacă da, vă rog să anunțați public care este aceasta și cum vă veți raporta ca prim-ministru al României la celălalt stat față de care aveți obligații de cetățean.
2. Sunteți ofițer acoperit al vreunui serviciu de informații român sau străin?

În afară de clarificarea acestor două chestiuni definitorii pentru independența și loialitatea Dvs. ca premier al României, pentru ca Partidul România Unită să vă acorde votul în Parlament vă solicit să vă asumați public îndeplinirea a minimum trei puncte din următoarele nouă obiective esențiale pentru însănătoșirea societății românești:

1. Susținerea adoptării proiectului de lege anti-corupție propus de Partidul România Unită în Parlament care prevede închisoarea pe viață pentru marea corupție, precum și confiscarea extinsă și totală a averilor celor vinovați.
2. Susținerea adoptării proiectului de lege PRU prin care este interzis exportul de masă lemnoasă brută și semiprelucrată.
3. Susținerea adoptării proiectului de lege PRU care prevede înăsprirea pedepselor pentru pedofilie și viol.
4. Susținerea modificării legii alegerilor locale astfel încât primarii să fie aleși în două tururi de scrutin.
5. Renegocierea tuturor redevențelor astfel încât exploatarea resurselor naturale ale țării să contribuie la bunăstarea poporului român, proprietarul de drept al acestora.
6. Renunțarea la adoptarea monedei euro și instituirea ca prioritate a întăririi monedei naționale, Leul.
7. Convertirea tuturor creditelor din valute străine în lei.
8. Renunțarea la supraacciză de la 1 ianuarie 2016.
9. Susținerea abrogării legii 217/2015 prin care sunt interzise valorile românești.

Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...