“Conducerea centrală a PNL a îndreptat, printr-o hotărâre, încălcările statutare care au avut loc în Maramureș, în urma demiterii a întregului Birou Politic Local și a președintelui PNL Sighetu Marmației.

Decizia care a fost luată zilele trecute de către Comisia de Organizarea Alegerilor numită la nivelul filialei județene a PNL, de a demite fără nicio explicație un Birou Politic Local format din 59 de oameni şi a subsemnatei din calitatea de președinte a PNL Sighet, a fost atacată, conform statutului, la forurile centrale.

Am contestat decizia din respect față de toți colegii liberali care au muncit în campania electorală de la parlamentare alături de mine, membri care au fost prezenți la fiecare ședință PNL Sighet și care au dovedit că vor să construiască împreună în interiorul partidului.

PNL a dovedit încă o dată că este un partid în care se respectă valorile democratice, iar statutul și regulile partidului trebuie aplicate de fiecare membru liberal.

Apreciez decizia conducerii centrale de a reda demnitatea tuturor acestor oameni care au acum convingerea că PNL este un partid condus cu transparență de lideri onești”, este mesajul pe care l-a postat Daniela Onița-Ivașcu pe o rețea de socializare la scurt timp după aflarea deciziei de la nivel central.

Daniela Onița-Ivașcu împreună cu alți 59 de membri PNL Sighetu Marmației au fost demiși ”din pix” în cursul săptămânii trecute de către Comisia de Organizare a Alegerilor, chiar dacă acest for nu avea dreptul să facă acest lucru.


Preluare: ActualMM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și