Răspunsul edilului sighetean este unul halucinant, jignind-o pe femeie ca la ușa cortului: „Nu vă supărați că întreb: AȚI TRAS CUMVA CEVA PE NAS? (sic!) Că nu pot să înțeleg cum de vă permiteți să mă faceți nerușinat. Se pare că la capitolul Educație aveți probleme mari. Vă doresc SĂ VĂ TRATAȚI DE ISTERIE și apoi mai putem sta de vorbă”, se încheie mesajul de răspuns al primarului Horia Scubli către un cetățean cu drept de vot din Sighet.

Imediat după ce i-a dat acest răspuns tipic pentru un țăran bădăran, Horia Scubli a blocat-o pe sigheteancă pe Facebook.

Contactată de Sighet 247, doamna jignită de primar a declarat pentru Sighet 247 următoarele: „Nu am tras nimic pe nas, dacă e cazul merg la analize să îi demontrez acest lucru. Eu cre că el (Scubli - n.r.) are nevoie de un control într-o zonă, cred ca are probleme serioase. Din păcate suntem conduși de o persoană greșită”.

Pe zi ce trece, se pare că pe primarul Scubli îl cam lasă nervii, acesta având numeroase ieșiri nervoase în relație cu cetățenii dar și în ședințele de Consiliu local, unde îi jignește pe consilierii care îl iau la rost pentru că nu face aproape nimic pentru Sighet.

Așa primar să mai tot votăm! La mai mare d-le Scubli, puteți jigni și mai rău de atât!

Citește și