Actualul primar este interesat doar de propria persoană și de cum poate să se căpătuiască, derulând tot felul de afaceri mai mult sau mai puțin legale, de genul celei cu retrocedarea unor terenuri și încasarea de sute de mii de euro de pe urma acestora. Amintim aportul actualui deputat, doamna Cornelia Negruț, pe atunci vicepreședinte la AVAS, la această afacere oneroasă a samsarului Nemeș.

Anul acesta s-au făcut cele mai proaste peticeli posibile la drumurile din municipiu, drumurile arătând ca pe vremea vestitului primar Bledea. Aici se vede și lipsa de experiență în domeniu a noului director al Urbana, Dragomir Daniel, singura calificare a acestuia fiind că este prieten la cataramă cu primarul TIR-ist.

Domnul Dragomir nu are nicio experiență în ceea ce privește gospodărirea orașului, înainte de a ocupa această funcție fiind administrator la vestitul Brick Café. Iată cum, dacă ești omul de încredere al primarului, devii din ospătar director la societatea care administrează întregul oraș.

Vă invit să urmăriți un reportaj video legat de starea dezastruoasă a drumurilor din municipiu, în special trecerile de cale ferată și drumul dintre cartierele Valea Hotarului și Iapa. Cetățenii din zonă sunt exasperați de starea drumului pentru că își distrug zilnic mașinile, înghit praf și îndură mizerie.

Închei prin a vă aminti celebrul slogan de campanile al lui Ovidiu Nemeș, cel cu care a câștigat primăria: „nu promit mai mult decât pot face”. Ce a făcut din ce a promis puteți viziona urmărind materialul video.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și