Imbracata in negru si increzatoare, romanca de 33 de ani a pozat alaturi de Matthew Ross, Pasha D. Lynchnikoff, Keanu Reeves si Veronica Ferres, pentru ca mai apoi sa participe la un interviu pentru "BUILD Series" cu Matthew Ross si Pasha D. Lynchnikoff, regizorul filmului si unul din actorii filmului "Siberia".

In centrul actiunii se afla Lucas Hill (Reeves), un comerciant de diamante american. Odata ce partenerul sau dispare in mod inexplicabil, porneste pe urmele acestuia, in Rusia, avand drept paravan vanzarea unor diamante rare, de origine indoielnica.

Este vrajit, insa, de proprietara unei cafenele rusesti din Siberia, Katya (Ularu). Pe masura ce pasiunea dintre ei devine mai aprinsa, se complica lucrurile si in lumea inselatoare a traficului de diamante. Ciocnirea celor doua lumi il aduce pe erou intr-o situatie fara iesire.

"Siberia" nu este primul film in care romanca Ana Ularu joaca alaturi de mari nume de la Hollywood. Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Tom Hanks, Vincent D Onofrio si Jeremy Irons sunt doar cateva dintre numele care au marcat parcursul ei profesional.

Ana a jucat in filme ca "Serena" si "Inferno", dar si in seriale ca "Emerald City" si "Borgias", cimentandu-si incetul cu incetul numele in Cetatea Filmului.

Citește și