Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu exactitate, dar cert este că oamenii legii au demarat o amplă anchetă după ce în trupul neînsufleţit al femeii au fost găsite substanţe necunoscute.

Drama s-a petrecut duminică, 29 decembrie. Tânăra se afla acasă împreună cu prietenul ei. La scurt timp după ce s-a aşezat la masa unde se afla laptopul, femeia a căzut de pe scaun, pierzându-şi cunoştinţa. Chemaţi în ajutor prin 112, angajaţii Substaţiei de Ambulanţă Sighetu Marmaţiei au făcut eforturi mari pentru a-i salva viaţa.

În ciuda eforturilor depuse de medici, fata s-a stins din viaţă în jurul orei 03.00. Necropsia efectuată de specialişti a relevat prezenţa în trupul tinerei a unei substanţe necunoscute. Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, care au demarat o ancheta pentru a scoate la lumină circumstanţele în care tânăra şi-a pierdut viaţa. Surse din cadrul anchetatorilor spun că o ipoteză plauzibilă pentru decesul fulgerător este aceea că tânăra a ingerat substanţe otrăvitoare.

Potrivit unor surse, tânăra se numeşte Cristina F. şi se afla acasă doar cu prietenul ei. Părinţii ei se aflau în Spania, la muncă, iar acum vor trebui să se întoarcă acasă pentru a-şi îngropa singura fiică. De asemenea, localnicii sunt şocaţi de cele întâmplate, mai ales că tânăra era o fată la locul ei.


Preluare: InfoMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și