Superba româncă și starul de la Bollywood sunt plini de surprize. Deși vor să-și păstreze iubirea cât mai ascunsă de ochii lumii, cei doi au început în ultima vreme să iasă din ce în ce mai des împreună în public, iar Iulia i-a făcut chiar și declarații de dragoste pe contul ei de Instagram.

Mai mult, în urma insistențelor jurnaliștilor, Salman Khan a decis să dezvăluie, totuși, că se pregătește de nuntă, precizând chiar și data când a avea loc: 18 noiembrie, potrivit Bollywood Life. „Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat recent actorul.

Starul vrea ca ziua nunții lui să fie 18 noiembrie pentru că tatăl lui, Salim Khan, s-a căsătorit cu mama sa pe această dată și la fel și sora lui, Arpita, care a mers în fața altarului pe 18 noiembrie, acum doi ani.

În plus, Arpita a fost surprinsă de jurnaliști la un eveniment, care au asaltat-o cu întrebări despre căsătoria fratelui ei. Însă, deși aceasta le-a lăsat de înțeles că și ea ar vrea ca fratele ei să vorbească despre nuntă, această a refuzat să răspundă întrebărilor. ”Eu nu o să vă răspund la această întrebare, dar puteți să îl întrebați pe el poate vorbește despre ea”, a spus acesata.

Citește și

loading...