Procesorul grafic de ultim─â genera┼úie ├«i permite utilizatorului s─â navigheze pe internet, s─â se joace cele mai noi jocuri pentru mobil ┼či sa vizioneze filme stocate pe dispozitiv ori direct de pe internet.
Samsung GALAXY S4 Active a fost lansat ├«mpreun─â cu un videoclip ├«n care apare Unguru Bulan. Prin aceast─â interven┼úie comic─â, se inf─â┼úi┼čeaz─â caracteristicile acestui telefon ca fiind ÔÇťwaterproof, dustproof ┼či grajdproofÔÇŁ.

Filmuletul comic realizat de QuickMobile vine ca raspuns la lansarea oficiala a Samsung Galaxy S4 in Romania, care a ajuns in tara cu un elicopter pe o muzica din James Bond. Muzica de fundal a fost adaptata de asemenea, pentru a se potrivi cu decorul si idea comediei.
Cu ajutorul acestui dispozitiv se pot face poze de ├«nalt─â calitate, la rezolu┼úie mare, iar cu ajutorul camerei de 8 megapixeli, se pot face film─âri ┼či poze ├«n acela┼či timp. Capturile nu sunt niciodat─â ┼čterse datorit─â stabilizatorului de imagine integrat.

Acest telefon este continuarea celebrului telefon Samsung Galaxy S4, care este probabil cel mai cunoscut telefon al momentului, si care a fost adus la QuickMobile inainte cu 2 saptamani de "lansarea oficiala". A fost construit ├«n special pentru tineri, pentru persoanele active sau cu spirit de aventur─â ┼či pentru cei ce merg la mare ┼či au nevoie de un dispozitiv mobil extrem de rezistent.
Pentru cei ce doresc s─â fac─â poze subacvatice, acest dispozitiv le permite s─â fac─â acest lucru.

Telefonul rezist─â extrem de bine la ap─â ┼či praf. Construc┼úia sa perfect etan┼č─â ├«mpiedic─â inser┼úiile de praf sau ap─â ┼či nu afecteaz─â func┼úionarea acestuia. Astfel telefonul nu cade prad─â scurtcircuitelor sau proastei func┼úion─âri a butoanelor laterale.
Samsung Galaxy S4 Active este un telefon pentru cei cu spirit de aventură care nu se strică în condiţii de umiditate ridicată.

Citește și

loading...