Poliţiştii rutieri au acţionat pentru combaterea vitezei excesive şi identificarea şi sancţionarea celor care nu acordă prioritate de trecere. Ei au constatat 137 de contravenţii, dintre care peste 50% au fost abateri de la regimul legal de viteză. Valoarea amenzilor aplicate este de aproximativ 34.000 de lei. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 13 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii rutieri au constatat patru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ei au identificat un băimărean de 51 de ani care a condus un autoturism pe strada Borcutului din municipiu. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că bărbatul avea o concentraţie mare de alcool pur în aerul expirat.

Un borşean de 35 de ani a condus un autoturism pe strada Libertăţii din localitatea de domiciliu. În urma controlului, poliţiştii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce anulat iar autoturismul cu care se deplasa era neînmatriculat.

Tot pentru punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat este cercetat un tânăr de 19 ani din Borşa. Acesta a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe care erau aplicate numere de înmatriculare provizorii, a căror valabilitate expirase în 28.01.2015.

Citește și

Comentarii