Reporterii PresaSM au aflat că tânărul ieșise la ocazie pe Drumul Național 19 pentru a merge acasă, în Livada, iar la un moment dat ar fi oprit o dubă, cu numere de Slovacia și geamuri fumurii. În interior se aflau trei indivizi, cu vârste între 20 și 30 de ani.

După ce a urcat în mașină, indivizii ar fi început să fie violenți și l-ar fi amenințat cu un cuțit, luându-i telefonul și cartea de identitate. Apoi ar fi vorbit între ei, făcând aparent glume și spunând că vor cere o sumă de răscumpărare de la familia tânărului. Unul dintre ei ar fi spus chiar că îi va lua unul dintre rinichi pentru a-l vinde.

Apoi, potrivit informațiilor PresaSM, sătmăreanul ar fi fost lovit în mod repetat. La un moment dat, nu este clar dacă tânărul a reușit să sară din mașină sau a fost lăsat liber, dar cert este faptul că acesta a reușit să iasă din mașină între localitățile Orașu Nou și Seini, pe Drumul Județean 109I. Fiind dus, împotriva voinței sale, la câțiva kilometri mai departe de destinația sa.

Acesta a făcut semn mai multor șoferi să oprească, dar nimeni nu a avut curajul să vadă despre ce este vorba. Într-un final, doi tineri au oprit la câțiva metri de el și au sunat la 112, precizând că o persoană face semne disperate pe șosea, părând foarte confuz.

La fața locului a ajuns un echipaj medical de prim-ajutor, care l-a luat pe tânăr și la transportat la spital. Surse avizate din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare au precizat pentru PresaSM că tânărul prezenta ”marcă traumatică tegumentară, escoriație și plagă contuză”. Mai mult, acesta era într-o evidentă stare de șoc, tremurând și exprimându-se incorerent.

Poliția a preluat cazul și face cercetări pentru a stabili cine sunt autorii și ce s-a întâmplat cu exactitate.

Din câte se pare, ar fi fost vorba despre o glumă de prost gust și o agresiune fizică și psihică a unor indivizi dubioși, care putea să aibă urmări tragice. Din păcate, rămâne atitudinea șoferilor care nu au oprit la semnele disperate ale tânărului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și