ot ieri, oamenii legii au hotărât ca tinerei să-i fie retras armamentul din dotare și să desfășoare activități de birou până când va avea loc pronunțarea unei sentințe în acest caz. Polițista va desfășura de acum doar activități de birou și nu va mai patrula, până la clarificarea situației.

Varianta polițistei

Polițiștii au audiat-o deja pe agenta de poliție care a produs accidentul și urmează ca și martorii să fie interogați. În cursul zilei de miercuri, în presă au apărut informații conform cărora tânăra de doar 25 de ani ar fi fost neatentă la volan din cauza telefonului mobil, pe care ar fi vrut să-l ridice de pe banchetă pentru a răspunde. Nimic adevărat, spun polițiștii. Tânăra polițista a declarat că înainte de producerea accidentului, pentru o secundă și-a întors privirea către Primăria din localitate, instituție care este amplasată la câțiva metri înainte de trecere, pentru a vedea dacă totul este în ordine. După ce și-a întors privirea era deja prea târziu. Grupul de femei era angajat în trecerea de pietoni, iar polițista nu a mai apucat să le observe și din cauza faptului că erau îmbrăcate în negru. Cel puțin asta le-a spus ea anchetatorilor.

Abia ieșită de pe băncile școlii, polițista va desfășura, până la pronunțarea unei sentințe, activități de birou în cadrul poliției.

Citește și

Comentarii