Sursele ActualMM spun ca toti cei din conducerea PNL Maramures au mers la intalnirea cu Crin Antonescu, insa acolo nu au avut masa unde sa stea la dineu. Crin Antonescu i-ar fi spus primarului Ovidiu Nemes sa li se aduca si acestora o masa, lucru care nu s-a intamplat. Antonescu ar fi spus ca el nu poate face mai mult pentru ca nu el este gazda evenimentului.

Enervati la culme, cei din conducerea PNL Maramures au plecat de la intalnire la sediul PNL Sighetu Marmatiei. De acolo si-ar fi sunat presedintele si i-au spus ca daca are ceva sa le spuna sa vina la sediul partidului.

Crin Antonescu si Ovidiu Nemes s-ar fi dus la sediu partidului iar acolo s-ar fi certat. Nemes ar fi spus ca el doreste sa devina presedintele Partidului National Liberal Maramures. De cealalta parte, Crin Antonescu ar fi facut lobby pentru revenirea in fruntea partidului a fostului presedinte al PNL Maramures, Cristian Anghel.

Dupa acest scandal, actuala conducere a PNL Maramures s-a intors in Baia Mare, iar astazi, in semn de protest, nu s-au mai deplasat la Sighetu Marmatiei.

Aceleasi surse sustin ca in aceasta seara Crin Antonescu va veni in Baia Mare pentru a fi prezent la Sarbatoarea Castanelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și