Măsuri similare au fost luate pentru șeful Poliției Rutiere județene și pentru doi agenți de la Circulație, care l-ar fi ajutat să scape nepedepsit după ce a fost prins gonind cu viteză prin Cluj-Napoca.

Chestorul de poliție Mihai Rus a fost reținut pentru complicitate la abuz în serviciu. Pe 29 aprilie, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Cluj ar fi fost surprins de un echipaj de la rutieră gonind cu mașina personală prin Cluj Napoca. Radarul l-ar fi prins cu 110 kilometri la oră, într-o zonă în care limita era de doar 50 de kilometri la oră. Doar că în loc să-l amendeze și să îi suspende permisul de conducere, cei doi agenți care l-au prins ar fi acceptat să îl protejeze.

„În urma discuțiilor purtate s-ar fi hotărât ca suspectul Rus Mihai să comunice numele unei alte persoane care ar fi condus autoturismul în ziua evenimentului (ceea ce ar fi și făcut în data de 22 mai 2024), iar agentul constatator, Paşca Ioan-Raul, să nu aplice sancțiunea contravențională corespunzătoare până la împlinirea termenului de prescripție.”


Preluare: stirileprotv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și