Potrivit unor surse apropiate de liderul PSD, cel mai probabil, Marcel Ciolacu se află la această oră la Spitalul Militar, unde face investigații medicale cu privire la starea sa de sănătate.

Liderul social-democrat are și funcția de președinte al Camerei Deputaților și, prin urmare, poate primi îngrijiri medicale la Spitalul Militar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila în calitate de demnitar, conform protocolului încheiat între această unitate medicală și SPP.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a părut aproape să leşine în timpul conferinţei de presă de duminică. Liderul social-democraţilor a început să tremure şi s-a dezechilibrat, fiind susţinut de unul dintre membrii staff-ului său.

Ciolacu şi-ar fi revenit ulterior şi a mers fără ajutor la maşină. El va face un control medical, urmând a reveni cu detalii despre starea sa de sănătate.

În conferinţa de presă, Ciolacu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis şi Guvernul PNL nu pot să depăşească interesele electorale, au refuzat constant dialogul.

Liderul PSD a propus programul ”Repornim România”, constând în 28 de măsuri economice şi sociale, care va costa mai puţin de 8% din PIB. Conferinţa de presă a fost întreruptă după ce liderului PSD i s-a făcut rău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și