Respectând tradiția și încercând ca, de la an la an, să aducă noi nume de senzație pe scenă, primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș, alături de Consiliul Local și Serviciul Cultură se pregătesc pentru a oferi borșenilor, dar și turiștilor care vor alege această stațiune montană din Maramureș, două zile pline de distracție și voie bună. Evenimentul va beneficia de prezența unor artiști de marcă și se va desfășura în Complexul Turistic Borșa, în apropierea pârtiei de schi.

”Pe scenă vor concerta artiști naționali consacrați (Smiley, Adda, Naguale feat. Kaira) ansmbluri și interpreți de muzică populară. Spectacolul va fi unul complex cu întreceri sportive, foc de tabără, coborârea cu torţe si focuri de artificii.

Atmosfera va fi întreținută de Dj Line și Dj Toni Tonini, iar spre seară jocul de lumini și lasere sperăm să încânte spectatorii. Îi așteptăm cu drag pe toți cei care doresc să petreacă un sfârșit de săptămână complex în activități la Borșa, unde îmbinăm sportul cu buna dispoziție”, a declarat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

Citește și

loading...