La deschidere au participat Primarul municipiului, Vasile Moldovan, Prefectul județului, Rudolf Stauder, Președintele Consiliului județean, Ionel Bogdan, consilieri locali ș.a. oficialități din județ.

Activitatea cu publicul se va desfășura la sediul punctului de lucru situat pe strada Alexandru Ivasiuc Nr. 17, începând de marți 27 februarie, respectând următorul program:

MARȚI 09.30 – 12.30
13.00 – 14.30

JOI 09.30 – 12.30
13.00 - 16.30
Activitate se va desfășura la două ghișee:

✅ Un ghișeu pentru operațiuni de înmatriculare definitivă, transcriere, duplicat CI, modificare date, radiere și autorizare provizorie
✅ Un ghișeu de preschimbare a permiselor de conducere românești, duplicat PC, preluare imagini, eliberare PC, precum și de programare a candidaților la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere.

La serviciile oferite se pot adresa toți locuitorii județului Maramureș. Deocamdată nu se pot face programări online, serviciile vor fi prestate după sistemul „primul venit, primul servit”.

Prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, a declarat în fața presei că va încerca să redeschidă în scurt timp și Serviciul de eliberări pașapoarte la Sighet, însă în regim off-line, așa cum a funcționat și până la început de pandemie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și