Ieri, 13 iunie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au identificat un tânăr de 25 de ani, din satul Valea Vişeului, comuna Bistra, care a condus un autoturism chiar dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Mai mult, pe strada Tepliţei din municipiul Sighetu Marmaţiei, tânărul a fost implicat în producerea unui eveniment rutier. El a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă.

În autoturism se mai afla un pasager dar nimeni nu a fost rănit. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şi poliţiştii rutieri din Baia Mare au depistat pe bulevardul Bucureşti din municipiu un băimărean de 34 de ani, care conducea o autoutilitară deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şi în acest caz testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul avea o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Citește și

loading...