Accidentul s-a produs în jurul orei 21:20. Bărbatul ar fi încercat să traverseze calea ferată în zona cartierului Cămara, dar, din păcate, căruciorul cu rotile s-a blocat între șine, iar victima a fost lovită de trenul care circula către Sighetu Marmației.

Din păcate, bărbatul aflat în scaun cu rotile nu a avut nicio șansă, fiind izbit în plin de tren. Acesta a decedat pe loc în urma impactului.

Poliția a deschis un dosar penal pentru omor din culpă și caută să stabilească circumstanțele care au dus la producerea accidentului.

FOTO atașată la articol este din Arhivă.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 27 septembrie, la ora 21.25, polițiștii Postului de Poliție TF Sighetu Marmației au fost sesizați telefonic de către personalul CFR de serviciu, cu privire la faptul că a avut loc un accident feroviar la trecerea la nivel cu cale ferată de pe strada Tepliței din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că la trecerea la nivel cu cale ferată situată între haltele CF Tisa și Cămara, locomotiva trenului, care circula pe relația Cluj-Napoca- Sighetu Marmației, a surprins în gabaritul căii ferate și accidentat mortal un bărbat de 54 de ani din Sighetu Marmației, aflat într-un scaun cu rotile electric.
Cadavrul bărbatului a fost transportat la prosectura Spitalului din Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și