Concertul caritabil va avea loc la Sala „George Enescu” din Sighet, începând cu orele 17:00. Programul va fi susținut de Formația „Frații Iurcuț”, trupa de copii „Let`s dance”, Ansamblul „Flori de Maramureș”, precum și de către artistele Emilia Bledea, Ana Maria Hodea și Roxana Rus.

Intrarea în sală se va face pe bază de invitație. Acestea pot fi ridicate din mai multe locații din municipiu: Simigeria Petru - Bakery & Coffe, Brutăria Claudia (din locațiile Kaufland și de lângă Spitalul municipal Sighet) și de la magazinul LTT Halo din centru. Invitațiile se pot prelua în urma unei donații efectuate pentru Ionuț în locațiile respective în sumă de 25 de lei / invitație.

În cazul în care nu puteți participa la concert, îl puteți ajuta pe Ionuț prin mai multe moduri:

- donații în numerar în urnele din Sighet;
- depunere numerar fără niciun comision la orice agenție CEC Bank, în conturile:
* RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875 - Cont în Lei
* RO90 CECE MM 25C1 EUR 0680 876 - Cont în Euro - cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX
* Titular cont: Asociatia pentru Educatie si Caritate;

- online cu cardul accesând linkul: https://destine.sprijina.ro/cauze/luptatori-alaturi-de-ionut

Ionuț se luptă pentru viață:

În urmă cu 7 ani, la naștere, Ionuț, un copil din Sighet, a fost declarat mort. Ulterior medicii au constatat ca el se luptă să trăiască si i-au acordat îngrijiri medicale prelungite.

Ionuț, un copil din Sighet, care are urgent nevoie de ajutorul tău pentru a supraviețui Din nefericire, diagnosticul lui Ionuț este destul de complex și descurajator: paralizie cerebrală infantilă stadiul III GMFCS, stadiul III MACS, terapareză formă spastic-diskinetică, retrad psihic și de limbaj, epilepsie. Însă părinții lui Ionuț, Ileana și Ghiță Dobroschi, nu sunt descurajați și duc această luptă, alături de Ionuț, de peste 7 ani...

Spitalul si centrele de recuperare sunt pentru familia Dobroschi a doua lor casă. Ionuț a avut 4 operații și trebuie să urmeze sesiuni de recuperare, de câte 2 săptămâni în fiecare lună, la Alba Iulia. Fiecare sesiune implică costuri de aproximativ 3.000 de lei. Pentru că familia nu reușeste să câștige acești bani, Ionuț nu poate să meargă la recupereare decât o dată la 3 luni.

E foarte important că în urma sesiunilor de recuperare, Ionuț face progrese vizibile. Acum, pentru el există o șansă enormă, ca în cadrul Centrului Medical ESSENTIS din Barcelona, unde este programat în data de 28 Februarie 2016.

Am decis să demarăm această campanie, pentru a strânge suma de 3.500 de EURO necesară deplasării și spitalizării lui Ionuț.

Pentru că merită. Pentru că e un luptător. Pentru că noi, cei sănătoși, putem să îi oferim această șansă!

Citește și

loading...