Două echipaje de stingere și unul de prim ajutor S.M.U.R.D din Cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au acționat astăzi la localizarea și lichidarea unui incendiu semnalat la o clădire abandonată din municipiu.

Ajunși la fața locului, pompierii au fost informați că în interior s-ar putea afla un cuplu de vârstnici. Ca urmare, o echipă de căutare-salvare a pătruns în imobilul inundat de fum, unde a găsit un bărbat și o femeie, cu vârste peste 60 de ani. Din păcate, cei doi nu au mai putut fi salvați.

În urma incendiului, care s-a manifestat doar în interior, a fost afectată una din cele două camere ce compun clădirea.

„Persoanele decedate au fost identificate. Este vorba despre o femeie in varsta de 63 ani si un barbat in varsta de 68 ani. Corpul acestora au fost transportate la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei. Cercetarile continua” a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Casa care a luat foc este o clădire dezafectată a Poliţiei de Frontieră, fostul pichet de la Cămara. Bărbatul avea 68 de ani, iar femeia, 63. Erau originari din Poienile de sub Munte. Erau o familie săracă, astfel că ei locuiau în acea clădire dezafectată, potrivit InfoMM.

Articol în curs de actualizare.

Citește și

loading...