De asemenea, în urma extinderii cercetărilor poliţiştii au constatat că cei doi tineri sunt bănuiţi de o tentativă de furt din auto iar sigheteanul de 25 de ani ar fi comis şi două furturi din societăţi comerciale situate pe raza municipiului.

O parte din prejudiciu a fost recuperat şi restituit. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi sigheteni.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un tânăr din municipiu, bănuit de comiterea a două furturi din auto. Din cercetările efectuate s-a stabilit că sâmbătă, 06 mai a.c., băimăreanul ar fi spart portierele a două autoturisme ce erau parcate pe străzile 09 Mai şi Hortenziei din Baia Mare şi ar fi sustras două genţi şi o borsetă. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de aproximativ 1200 de lei.

O parte din prejudiciu a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate. Băimăreanul, în vârstă de 15 ani, este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Citește și

loading...