Alarma s-a dat marţi, 14 aprilie, în jurul orei 19.00, atunci când militarii sigheteni au fost solicitaţi să stingă focul izbucnit la blocul nr. 18 de pe strada Independenţei, în casa liftului actualmente dezafectată. Nu mică le-a fost mirarea când au găsit în casa liftului şi câteva oase. La o verificare atentă s-a constatat faptul că era vorba despre un schelet uman. Imediat a fost chemată o echipă de anchetă din municipiul Baia Mare.

Din primele cercetări, s-a tras concluzia că ar fi vorba despre trupul neînsufleţit al unui bărbat dispărut în anul 2013 şi, care, probabil, ar fi căzut în acea casă de lift. Un indiciu cu privire la identitatea lui ar fi o lentilă de ochelari găsită acolo.

Martori aflați la fața locului au declarat că persoana găsită decedată în puțul liftului este K. Alexandru. Aceste informații au fost confirmate pentru Sighet 247 chiar de către mama acestuia, care a declarat că așteaptă să se finalizeze ancheta Poliției și să ăși poată înmormânta fiul creștinește.

Fiul femeii este un bărbat în vârstă de 46 de ani, care a dispărut de acasă în urmă cu un an şi jumătate. Acesta a fost identificat de către mama sa după hainele existente pe schelet. Totodată femeia a mai arătat că în vara anului 2014 locatarii blocului au chemat Poliția pentru că se simțea un miros puternic de putrefacție, însă polițiștii nu au identificat nimic suspect. Totodată mama victimei este convinsă că cineva l-a omorât pe fiul său și a ascuns cadavrul în casa liftului.

Citește și

Comentarii