În jurul orei 12.15, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi că pe strada Gheorghe Şincai din localitate a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Un sighetean în vârstă de 63 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat un localnic ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, pietonul a fost rănit uşor. El a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale dar nu a necesitat internarea.

O altă persoană care se afla în traversarea drumului a fost rănită ieri în municipiul Baia Mare.

La ora 17.30 o băimăreancă în vârstă de 58 de ani conducea un autoturism pe strada Simion Bărnuţiu din municipiu. Ajunsă la intersecţia cu strada Olarilor, şoferiţa a virat la stânga iar apoi a efectuat manevra de mers înapoi cu intenţia de a întoarce autoturismul şi a acroşat o femeie de 60 de ani care traversa strada.

Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Două ore mai târziu, pe raza oraşului Seini a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unui adolescent de 12 ani. Acesta s-a angajat în traversarea străzii Piaţa Unirii, prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure şi s-a izbit de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani.

Minorul a fost transportat la spital unde a rămas internat.

În toate cele trei cazuri şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

Citește și

Comentarii