De ziua lor, copiii se vor bucura de parada mascotelor Disney, de spectacole de muzică ușoară și populară, dar și de o serie de activități menite să coloreze cea mai veselă zi din an.

O întâlnire specială și foarte apreciată de copii va fi cea cu Mr. Nicu, un haios și foarte talentat personaj care va anima petrecerea cu dansuri și cântece educative.

Copiii vor fi invitați să se înscrie la concursul ”Desene pe asfalt”, iar talentul și implicarea lor nu va rămâne nerăsplătită.

Mult îndrăgitele autospeciale ale forțelor de ordine și de intervenție prezente în orașul nostru au spus DA invitației noastre și vor fi prezente pe Aleea Grădina Morii pentru a fi “luate cu asalt” de sărbătoriții zilei.

Spectacolele, activitățile sportive, jocurile copilăriei și nu numai, vor însufleți orașul și îi vor bucura pe cei mici dar si pe adulții cu suflet de copil.

Aşadar, aşteptăm cât mai mulţi copii însoţiţi de părinţi, pentru a petrece o zi minunată, în cea mai frumoasă lume, cea a copilăriei, scrie Primăria Sighetu Marmației.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și