Simona Halep a inceput ezitant si si-a intrat cu greu in ritm, avand probleme din punct de vedere fizic, pentru ca apoi s-a revina in joc si a dea o adevarata lectie de tenis. In primul set s-a ajuns la tie-break, unde Simona nu a avut nici-o emotie, castigand la trei. Simona Halep a acuzat probleme medicale in timpul meciului si, dupa ce a castigat primul set, a solicitat interventia fizioterapeutului. Dupa ce a pulverizat spray pe glezna, fizioterapeutul i-a aplicat Simonei doua fase extrem de groase.

Setul secund a fost mult mai spectaculos, cu numeroase break-uri din partea ambelor jucatoare.Simona a a fost mereu la control si a gestionat cu calm avantajul, pentru a obtine calificarea in faza urmatoare. In semifinale, Simona Halep o va intalni pe sarboaica Jelena Jankovici, pe care a invins-o, nu demult, la Toronto !

In scurtul interviu care se realizeaza dupa fiecare meci, Simona Halep a declarat :"Sunt foarte fericita ca am reusit sa castig meciul. Sunt petnru prima data in semifinale aici. Am fost putin obosita, a trebuit sa alerg mult, dar am reusit sa joc agresiv si sa lupt ca sa castig meciul".
Simona Halep reuseste sa-i aduca la meci pe romanii aflati in orasele de pe continentul nord-american. Dupa ce o vezi jucand , nu poti sa nu-i devii fan!

Vazuta pe pe viu sau la TV, jucand in forta, alergand, scotand miraculoas mingi ce par imposibile, mobilizandu-se in momentele de cumpana, nu-ti poti imagina ca la iesirea din teren vei intalni o domnisoara delicata, mignonă, pe care o vei indragi cu siguranta !

Performantele Simonei fac ca numele de Romania sa fie rostit cu respect (aici unde poate multi nu stiu, unde este Europa). La unul din meciurile Simonei, impotriva uzantelor, un arbitru s-a adresta spectatorilor in limba romana: “Multumesc!”

Articol scris de Dorel Todea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet